Marinerad kassler och flera sorters exotiska frukter serveras med örtsås
Instruktioner
- Putsa kasslern och skär den i tunna skivor.
Lägg dem omlott i en stor form med lock.
- Rör samman alla ingredienserna till marinaden, häll den över köttet och täck med lock.
Ställ formen kallt några timmar.
- Rör samman alla ingredienserna till örtsåsen och smaka av den med salt och peppar.
Ställ såsen kallt att mogna i smaken.
- Skär frukten i bitar.
Lägg upp köttet på ett stort fat och lägg frukten vackert runtom.
Bjud såsen till!
- Lycka till! Smaklig måltid.
Publicerat den
1 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Förslag på tillbehör: marinerad kall fläskfilé, marinerad kall kycklingfilé, skivad skinka, rostbiff mm Det går att göra den hur läcker och lyxig som man vill
Hur mycket räknar man med per person?
Jättegott med exotisk planka med olika tillbehör förslag kyckling