Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Exotisk rabarbersmulpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Havregryn och cocos är det i denna paj. Råsocker, ingefära och kanel sätter smak på fyllningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ing. till smuldegen Skölj och skär rabarbern i cm-stora bitar. Lägg i pajform.Lägg i russinen Blanda potatismjöl,råsocker, kanel och ingefära och strö över.
  2. Täck med smuldegen.
  3. Grädda i 225 grader ca 25 min
  4. Serveringsförslag Glass eller vispad grädde. Varför inte bägge!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.