Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Exotisk räkcoctail med mild ädelostsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mycket gott recept med inspiration från min lärare i skolan.

Ingredienser

Instruktioner

1. Skala räkorna. 2. Dela papayan och gröp ur kärnorna.. 3. Gröp ur fruktköttet med sked. 4. Dela avocadon och ta ur kärnan. gröp ur avocadon. 5. Skär papayan och avocadon i små tärningar. 6. Klyfta tomaterna och skär bort kärnorna med kniv. 7. Tärna tomaterna. 8. Blanda räkor, papaya, avocado och tomat i en skål. 9. Blanda ner limesaft, olivolja och flingsalt i räkblandningen. 10. Blanda alla ingredienser till ädelostsåsen (mixa alla ingredienser). 11. Läg räkblanningen i coctailglas (djupa talrikar) och häll över ädelostsåsen. 12. Garnera med dill och citron. 13. Servera nybakat bröd till räkcoctailen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Pirkko 16 februari 2009

    Jättegod förrätt!!

  • lockemicke 16 februari 2009

    tackar (=

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.