Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Expresslasagne

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En snabb variant av den klassiska lasagnen gör du med pasta skruvar och crème fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 230 grader.
  2. Skala lök och vitlök. Hacka det och peperoni i bitar och fräs i olivolja. Tillsätt nötfärsen i pannan och bryn den.
  3. Slå på burken med hela tomater, tomatpuré, hackade tomater och buljong. Smaka av med peppar och spiskummin.
  4. Koka pastan i lätt saltat vatten. Lägg pasta i en långpanna, 20x30 cm och bred köttfärssåsen över. Fördela crème fraiche på färsen och strö över riven ost.
  5. Sätt in mitt i ugnen, låt stå ca 10 minuter tills osten är gratinerad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.