Enklare och snabbare finns inte!
Gör den vegetarisk genom att byta ut nötfärsen mot quornfärs eller sojafärs.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 230 grader.
- Skala lök och vitlök. Hacka det och peperonin i mindre bitar och fräs i olivolja. Tillsätt färs i pannan och bryn den. Slå på tomatkonserv, tomatpuré, tomathack och buljongtärning. Smaka av med peppar och spiskummin.
- Koka pastan i lättsaltat vatten.
- Lägg pasta i en långpanna, 20x30 cm och bred köttfärssåsen över. Fördela créme fraiche på färsen och strö över riven ost. Sätt in i mitten av ugnen, låt stå ca 10 minuter, tills osten är gratinerad och har fått lite färg.
- Servera lasagnen gärna med några goda grönsaker.
Publicerat den
9 maj 2016
Liknande recept
Skriv kommentar