Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Extra fina chokladbollar

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Det här receptet fick jag utav en konditor. Sååå goda! Halvera gärna receptet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt i en bunke och vispa med elvisp i ca 10 min. Ställ in bunken i kyl eller frys.
  2. Känn efter när smeten stelnat lite så att det går att rulla bollar. Rulla i kokos, pärlsocker eller vad du vill!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • puttra 15 april 2008

    Gjorde chokladbolls smeten med mina ungar ikväll, nu hann vi inte rulla några bollar pga. smeten måste stelna. Men vi prov smakade "lite":) och smeten var TOPPEN god. Hoppas nu bara att det finns smet kvar att rullai kylskåpet imorgon....-Försvinnande gott!

  • chatte71 10 augusti 2010

    Jag har gjort dessa idag och får jag säga det utan att vara taskig mot min sambo som jobbar på ett stort bageri som gör chokladbollar så är DESSA GODARE ÄN DERAS!!!!! Kommer inte att göra andra än dessa, super!!!!!! Skuller vilja ge dig en 10:a, men nu går det bara upp till 5 så det blir 5+++++ från oss! Nästa gång så ska jag prova och ha lite arrak, rulla dom in chokladströssel. Tycker om arraksbollar oxå.

  • MissLinnea 27 februari 2011

    Provade dessa i helgen men tyvärr så föll de mig inte alls i smaken. För mig blev dom alldeles på tok för söta så det trillade ner en hel del kakao för att göra dom mer i min smak, dock blev de väldigt goda då. Så, med en hel del kakao blev de KANONgoda men som de är enligt receptet... tyvärr, nej.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.