Instruktioner
Smörj och klä med bakplåtspapper en form som mäter 20 x 30 cm.
Använd en mycket vass kniv och hacka grovt 225 g av chokladen och ställ åt sidan. Smält resten av chokladen med smöret och låt den svalna lite.
Blanda i en stor skål ägg, kaffe och socker och vispa lite i taget ner den smälta chokladen. Vänd ner mjöl blandat med bakpulver, salt, valnötter, vaniljsocker och hackad choklad och häll blandningen i formen.
Grädda i 200°C ca 40 minuter eller tills kakan precis blivit fast när man känner i mitten av den. Grädda den inte för mycket, för då blir den mjuka kladdiga konsistensen förstörd. Låt kakan kallna i formen.
Stjälp upp kakan, när den kallnat helt, på ett skärbräde och jämna till kanterna. Skär den i 24 rutor.
Klart man måste prova dessa Brownies, låter väldigt gott :) /Qristall