Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fälldinska grytan

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket god och lättlagad rätt. Passar både till fest och vardag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i bitar och bryn. Späd med vatten från pannan.Låt puttra 15 min. NY gryta! Bryn färsen, ej för smulig. Blanda den i fläskfilén. Bryn lök och paprika, blanda i köttet, tillsätt alla kryddor och pressad vitlök + chilisås. Häll i grädden och creme fraiche, salta och peppra. Låt puttra lite lätt.
  2. Servera med ris och sallad, använd gärna ananas i salladen!
  3. Kan gärna stå en dag, går att frysa.
  4. MUMS! Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.