Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fänkål med kokosmjölk och sambal oelek

 
Fänkål med kokosmjölk och sambal oelek Fänkål med kokosmjölk och sambal oelek
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Tre smaker: mild kokosmölk, het sambal oelek och lakritssmak från fänkålen.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs lök och vitlök i oljan, tillsätt den fint strimlade fänkålen. Häll på lite vatten, salta, lägg på lock. Sjud ca 10 min tills fänkålen mjuknar. Häll på kokosmjölk, tillsätt sambal oelek. Låt den puttra ihop, red med maizena.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.