Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fänkålssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Frisk sallad som är god till stekt eller grillad fisk

Ingredienser

Instruktioner

Ansa fänkålen och skär den i tunna skivor. Blanda citronsaft och olivolja och häll det över fänkålen. Rosta pinjenötterna i torr och varm stekpanna tills de fått lite färg. Grovkrossa rosèpepparen. Hyvla parmesanosten över fänkålen, strö över nötterna och pepparn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.