Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färgglad falukorv med spaghetti

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Hela tillagade grönsaksbitar kan skrämma vissa barn. För att inte förlora grönsakernas alla vitaminer kan man tillsätta zucchinin och auberginen i steg två och mixa alla grönsakerna i såsen. Mycket näring, inget gnäll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. 2. Skölj och skär paprikan i små bitar, koka upp grädde, buljong och ev sambal badjak om ni vill ha lite hetta 3. Koka 10 min och mixa såsen med en stavmixer. Smaka av med salt och peppar. 3. Skär falukorv, zucchini och aubergine i kuber (ca 5 cm) och stek tillsammans i lite rapsolja och vänd ner i paprikasåsen. 4. Servera såsen med nykokt spaghetti och gärna några drag från svartpepparkvarn.
  2. PS. Att steka i rapsolja förstärker den härliga rapssmaken i korven. DS

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.