Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färgglad kycklingwok

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kyckling, färska champinjoner, paprikor i vackra färger och en woksås med sting. Denna rätten både ser tilltalande ut och smakar perfekt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka purjolöken och börja stek den i olja. Skär kycklingen i lagom bitar och stek tillsammans med purjolöken tills kycklingen är genomstekt. Skär paprikorna i bitar och ifall du inte vill ha champinjonerna hela så skär dom i lämpliga bitar också. Häll i vinet, vattnet och sojan i pannan. Lägg i buljongtärningen och blanda ner majsstärkelsen och sambal oelek. Lägg i svampen och paprikabitarna och låt koka några minuter. Servera med bröd och ris.
  2. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.