Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färgglad riswok

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En fröjd för ögat när man äter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset ca 45 minuter. Rosta sesamfröna i en torr stekpanna. Förbered alla ingredienser. Blanda ingefära, soja och salt i en skål. Hetta upp oljorna i en wok eller stor teflonpanna.
  2. Woka lök, vitlök och paprika. Tillsätt morötter och sen svamp, böngroddar och squash. Rör i riset när grönsakerna mjuknat och hetta upp. Häll i sojablandningen. Strö över sesamfrön och koriander. Servera direkt med mango-chutney.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.