Det sägs att vackra färger retar aptiten. Dessa färgglada och smakrika schnitzlar kommer inte att göra någon besviken.
Instruktioner
- Ansa och finhacka de 2 röda paprikorna. Hacka oliverna mycket fint. Blanda paprikan och oliverna med ströbrödet i en djup tallrik.
- Vispa äggen i en djup tallrik. Doppa fläskschnitzlarna i ägget och skaka av överflödigt ägg. Placera dem sedan i ströbrödsblandningen. Tryck till med fingrarna så att paneringen fastnar.
- Hetta upp oljan på medelvärme i en teflonstekpanna. Stek schnitzlarna ca 5 minuter på varje sida tills de är mörkt gyllene men se upp så att inte paneringen bränns vid.
- Tillbehör: Koka upp 4 dl vatten. Häll det kokande vattnet över couscousgrynen. Låt den svälla enligt paketets anvisningar. Ansa och hacka den gula och gröna paprikan. Rör om i couscousen med en gaffel och blanda ner paprika och oliver. Servera tillsammans med schnitzlarna.
Publicerat den
4 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar