Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färgrika schnitzlar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det sägs att vackra färger retar aptiten. Dessa färgglada och smakrika schnitzlar kommer inte att göra någon besviken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och finhacka de 2 röda paprikorna. Hacka oliverna mycket fint. Blanda paprikan och oliverna med ströbrödet i en djup tallrik.
  2. Vispa äggen i en djup tallrik. Doppa fläskschnitzlarna i ägget och skaka av överflödigt ägg. Placera dem sedan i ströbrödsblandningen. Tryck till med fingrarna så att paneringen fastnar.
  3. Hetta upp oljan på medelvärme i en teflonstekpanna. Stek schnitzlarna ca 5 minuter på varje sida tills de är mörkt gyllene men se upp så att inte paneringen bränns vid.
  4. Tillbehör: Koka upp 4 dl vatten. Häll det kokande vattnet över couscousgrynen. Låt den svälla enligt paketets anvisningar. Ansa och hacka den gula och gröna paprikan. Rör om i couscousen med en gaffel och blanda ner paprika och oliver. Servera tillsammans med schnitzlarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.