Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färgskön fläskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Paprika, fänkål, purjo och tomater, enkla men doftande kryddor och bogfläsk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet från fett och senor och skär det i stora tärningar. Bryn det väl i fettet och krydda efter stekningen med salt och peppar.
  2. Ansa och skär paprikan och fänkålen eller löken i grova strimlor. Sila upp tomatsaften i en kopp.
  3. Varva kött och grönsaker i en gryta och krydda mellan varven med mejram och timjan.
  4. Lägg i lagerblad och slå på tomatjuicen.
  5. Koka grytan under lock ca 30 minuter eller tills köttet känns mört. Runda ev av med lite grädde för krämigare smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.