Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

FÄRGSPRAKANDE & SMAKRIK KALKONSALLAD

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En härlig färglad och smakrik Kalkonsallad med liten hetta. Som Förrätt med Vitlöksbröd eller Huvudrätt med varm Baguette.

Ingredienser

Instruktioner

Finstrimla Kalkonen, Isbergsalladen, Purjolöken. Hacka Rödlöken och Paprikan i 3-4 mm kuber. Skiva Champinjonerna och Oliverna. Blanda ihop detta varligt. Finhacka Chili, Persilja, Vitlök och Jordnötter. Blanda detta med Olivolja, Salt och Svartpeppar. Häll blandningen i Salladen och blanda noga. Garnera med färsk Persiljekvist & Citron. Servera och njut, gärna med varm Baguette.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.