Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färs- och baconlåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En snabblagad låda. Uteslut brödet i färsen och servera lådan tillsammans med blomkålsmos så får du en GI-riktig rätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt brödet svälla i yoghurten ca 5 min. Blanda alla ingredienser till färsen.
  2. Stek 8 skivor bacon, gärna i micron. Täck botten på en form med kanter (20x30 cm) med baconskivorna. Fördela färsen ovanpå. Grädda i 225° 15-20 min.
  3. Skär "kakan" i bitar, servera till blomkålsmos och lättstekta grönsaker (tex purjolök och sockerärter)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaldo 21 maj 2008

    Hej jag har lagat din baconlåda i dag och den tål att göra flera gånger. Du får en bild också. Mvh Yngve

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.