Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färs- och löksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu en god soppa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva löken. Fräs den mjuk, gyllengul och glansig i lite matfett. Ta upp löken och bryn ytterligare lite matfett, som färsen fräses i tills den fått fin färg. Smula inte sönder färsen för mycket, då blir soppan grynig.
  2. Lägg tillbaka löken och slå på vatten. Tillsätt smulad tärning, kryddor och soja. Koka sakta ca 10 minuter. Servera soppan med vitlökskryddad majonnäs och klippt gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.