Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färs- och vitkålsgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mums!! Smakar lite som kålpudding fast en snabb variant!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla lök och vitkål, fräs tillsammans med köttfärsen.
  2. Lägg i buljongtärningen , sirapen och vattnet, låt puttra en stund lägg i morötterna delad i stora bitar. Låt koka en ½ timme, lägg i potatisen den sista stunden delad i 4 delar eller i bitar som man vill ha.
  3. Jättegod med knäckebröd till!!! Lycka till!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lena4 6 april 2009

    Jättegod ! Smakade som kålpudding som du sa. Snabbare att göra. Jag kokade potatis till och så käkade vi lingonsylt till oxå. Kommer jag att göra fler gånger.Familjen ger en 4.a i betyg. Lena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.