Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färs på landgångsbröd

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Läcker färsblandning på landgångsbröd. Inget ska brynas, bara blandas och smetas på brödet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1.Blanda nötfärsen med den hackade löken, gurkan, syltlöken, kaprisen, ägget och grädden. salta och peppra. 2. Doppa tomaterna i hett vatten och dra av skalet. Hacka dem ganska fint. 3. Rör ihop kryddsmöret 4. Blanda ihop ingredienserna till penslingen. 5. Lägg brödskivorna på bakpappersklädd plåt och fördela färsen på dem. 6. Gör en fördjupning mitt på varje längd. Pensla över det hela. Fyll "dikena" med de hackade tomaterna och fördela kryddsmöret över. Så här långt kan du förbereda. När det är dags att äta så ställ in plåten i 200-225 gradig ugn i 15-20 minuter.
  2. Servera med en krispig sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.