Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiff med chilikryddad sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En gräddsås med sting till köttfärsbiffen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med potatismjöl, mjölk, salt och peppar. Forma färsen till 4 stora, tunna biffar. Stek dem i smör i en stekpanna någon minut på varje sida.
  2. Värm såsen och smaksätt den med chilisås och sambal oelek. Servera biffen med såsen, kokt potatis eller ris och lättstekta grönsaker.
  3. Tips: Biffarna kan göras i förväg och sedan värmas i såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.