Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiff med morotstzatziki

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut färsen med vatten, salt och peppar i en bunke. Skär färsen i fyra delar och forma till stora bulliga biffar.
  2. Skiva och lägg tomaterna i en skål. Strö på lök. Skeda över olja och vinäger.
  3. Blanda youghurten med övriga ingredienser till tzatzikin.
  4. Bryn färsbiffarna lätt till fin färg och låt dem eftersteka på rätt svag värme, vänd dem då och då tills de är helt genomstekta.
  5. Lägg upp biffarna med en skiva fetaost och en färsk oreganokvist. Serveras med pommes strips och svarta oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.