Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar i gräddig tomatsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt, brukar göra dubbelt upp.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färsen med salt, peppar, potatismjöl och mjölk. Forma till 4 stora biffar. Stek biffarna i smör i en stekpanna i ca 5 minuter. Häll av vätskan från tomaterna och blanda med grädde och soja. Häll tomatblandningen runt biffarna i pannan. Låt dem puttra i 3–4 minuter. Servera med hackad basilika eller persilja, hackad rödlök och oliver. Kokt pasta, couscous eller potatis är gott till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • frucaos 1 april 2009

    Alla i familjen äter med god aptit av det här - så det får bra betyg. Jag häller inte av vätskan från tomaterna, och har tips från mamma om att ha i en msk kalvfond i såsen för att få lite mustigare smak på den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.