- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En nyskapande vardagsrätt.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 150 grader.
- Skala och riv den gula löken. Blanda färsen med salt och ägg tills den blir fast. Rör ner senap och peppar och forma till stora portionspannbiffar.
- Bryn biffarna i hälften av olivoljan i en stekpanna.
Stek dem klara mitt i ugnen 10-15 minuter eller tills biffarnas innertemperatur är 70˚C.
- Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen.
- Skala och klyfta rödlöken, skär osten i mindre bitar och strimla paprikan.
- Fräs löken mjuk i resten av olivoljan på svag värme. Rör ner vinägern. Koka upp och lägg i paprikan och låt den bli varm. Vänd i osten och spenaten.
- Servera biffarna med paprikasalladen och bulgur.
Publicerat den
15 februari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar