Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med champinjonsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och god vardagsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbröd och mjölk, och låt svälla i 5 minuter. Rör i färs, salt, peppar, senap och ägg. Forma fyra biffar och stek i en stekpanna med smör tills de är genomstekta, ca 5 minuter per sida. Skiva svampen och fräs i en kastrull med smör. Strö över mjöl och späd med mjölk, vatten och fond. Koka i 5 minuter och smaka av med salt, peppar och lingonsylt.
  2. Servera biffarna och såsen med potatismos, lingonsylt och kokta morötter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • krutov13 28 mars 2011

    Gott och barnen gillade det

  • IiidaNilsson 4 april 2011

    Jag ska nästa gång lägga i lök i biffarna, annars var det jättegott och mycket uppskattat här hemma. Champinjonsåsen var gudomlig! Blir definitivt fler gånger :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.