Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med citron och gräslökssås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Färsen ska arbetas väl för att biffarna ska hålla ihop. Lagalätt är en ny mejeriprodukt som är nästan som gräddmjölk men innehåller även stärkelse.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här: 1. Skala och finhacka löken. Skala och grovriv moroten. 2. Blanda färsen med lök, morot, salt, peppar och 1/2 dl gräddmjölk till en jämn färs. 3. Forma 4 avlånga biffar. Stek dem i smör i en stekpanna ca 3-4 minuter på varje sida. 4. Häll i resten av gräddmjölken i pannan. Krydda med soja, honung och citronsaft. 5. Låt skyn koka ihop någon minut. Strö över citronskal och gräslök. Servera biffarna med potatis och grönsaker.
  2. Ca 400 kcal per portion, varav 13 g fett.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.