Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med italiensk touch

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Touch of Taste Italy innehåller bla tomat och basilika och ger en god smak åt biffarna. Låt dem puttra i svampsåsen. Jag föredrar Karl Johan eller kantarell men vilken svamp som helst går bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med kryddor, mejram, lök, fond, potatismjöl, ägg, grädde och pressad vitlök.
  2. Forma 12 biffar och stek dem i smör på medelvärme.
  3. Smörstek svampen i lite smör tills de knäpper i pannan. Pudra över vetemjöl och rör om. Tillsätt vattnet och grädden.
  4. Koka upp och smaka av med salt och peppar. Tillsätt soja.
  5. Puttra biffarna på svag värme i såsen i 10 minuter.
  6. Späd eventuellt med mer grädde om såsen blivit för tjock.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.