Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med Kryddbearnaise

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett recept jag sparat från ett ICA-blad på 70 talet

Ingredienser

Instruktioner

Låt havregryn svälla i vatten i ca 20 min. Tillsätt köttfärs,salt, peppar och ägg. Rör tills färsen är smidig, forma till biffar som du lägger på en smord ungsform. Stek i 225 gr. i 30 min (vänd efter halva tiden) Tillred såsen, skär paprikan i ringar. Lägg på såsen och paprikan. Servera genast med råstekt potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.