Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med svampsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Välj rena havregryn, red med majsstärkelse. Välj laktosfritt smör och grädde

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda gryn, mjöl och vatten. Låt svälla ca 10 min. Tillsätt färs, ägg och kryddor. Forma 8-12 biffar. Stek biffarna i smör, ca 10 min.
  2. Stek svampen i smör. Rör ner mjöl, buljong, grädde och soja. Salta och peppra. Koka upp under omrörning och sjud 5 min. Häll såsen över biffarna och värm. Servera biffarna med kapris, kokt potatis och kokta morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.