Lite Norrland över smaken!
Instruktioner
- Finhacka löken och fräs den i smör. Låt svalna. Skär brödet i mindre bitar. Häll på mjölken och låt brödet svälla. Tillsätt färs.ägg, messmör, salt och peppar. Blanda väl och späd med vatten till bra konsistens. Forma till biffar som steks i smör ca 3 minuter på varje sida.
- Sås: Krossa enbären och smörfräs dem. Tillsätt messmör, soja, buljong och crème fraiche. Koka upp såsen under omrörning och smaka av med salt och peppar. Servera med nykokt potatis och haricots verts.
Publicerat den
5 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Dessa kommer jag att göra igen! Hade tyvärr för lite messmör hemma så det räckte nästan inte till såsen. Nästa gång ska jag göra dubbelsats av biffarna. Mumsiga var de!
Det var gott det här. Men kommer att minska lite på enbären i såsen till nästa gång. Blev lite väl utmärkande för min smak. Men annars helt klart godkänt...