Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med viltsmak

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite Norrland över smaken!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken och fräs den i smör. Låt svalna. Skär brödet i mindre bitar. Häll på mjölken och låt brödet svälla. Tillsätt färs.ägg, messmör, salt och peppar. Blanda väl och späd med vatten till bra konsistens. Forma till biffar som steks i smör ca 3 minuter på varje sida.
  2. Sås: Krossa enbären och smörfräs dem. Tillsätt messmör, soja, buljong och crème fraiche. Koka upp såsen under omrörning och smaka av med salt och peppar. Servera med nykokt potatis och haricots verts.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Josses 13 november 2010

    Dessa kommer jag att göra igen! Hade tyvärr för lite messmör hemma så det räckte nästan inte till såsen. Nästa gång ska jag göra dubbelsats av biffarna. Mumsiga var de!

  • farmoringer 28 januari 2011

    Det var gott det här. Men kommer att minska lite på enbären i såsen till nästa gång. Blev lite väl utmärkande för min smak. Men annars helt klart godkänt...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.