Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar Provencale

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig festmiddag är de här goda biffarna.

Ingredienser

Instruktioner

Arbeta samman färsen med grädde, äggula, senap, salt och peppar till en smidig smet. Forma 8-10 biffar. Stek dem gyllene ca 3 minuter på varje sida. Tag upp dem och håll dem varma. Ansa och skiva svampen. Bryn den i lite matfett. Tillsätt grädde, senap, pressad vitlök och soja. Låt såsen koka på svag värme ca 5 minuter. Krydda. Rör i den då och då. Smaka av. Lägg tillbaka biffarna med skyn som bildats, i såsen. Låt allt bli genomvarmt. Strö över klippt persilja. Servera med klyftpotatis och en sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kicki8 30 oktober 2008

    Mycket god biffar. Hela familjen tycket det var gott. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.