Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar Toscana

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Örtdoftande köttfärsbiffar med italienska smaker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka vitlöken. Blanda färs, vitlök, salt, peppar, salvia, rosmarin och grädde. Forma färsen till 8 tunna biffar. Grilla ca 3 min. på varje sida.
  2. Servera biffarna på grillat hamburgerbröd, med grönsaker och en klick matlagningsyoghurt.
  3. Tips: Biffarna kan formas i förväg och förvaras på ett fat i kylen tills det är dags att grilla

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.