Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsfrestelser

 
Skriv ut

Dessa är till hunden!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan i en stekpanna på medelhög värme. Smula ner färsen och fräs den smulig under omrörning tills den är välbrynt, 3-4 minuter.
  2. Skeda över den frästa färsen i en mixer och häll på kättbuljongen. Mixa till purè.
  3. Blanda köttpurè, mjöl, kokta korngryn, oregano och worcestershiresås väl i en stor skål till en deg.
  4. Kavla ut degen på mjölat bakbord till en halvcentimetertjock platta. Tryck ut ben eller andra former med kakmått. Samla ihop mellanbitarna, kavla ut och tryck fler ben tills all deg är slut.
  5. Lägg över benen på osmord, folieklädd ugnsplåt och grädda dem i förvärmd ugn på 175 grader i 30-35 minuter. Stäng av ugnen och torka kexen i tre timmar eller över natten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.