Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsfylld lövbiff i dragonsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar till både vardag och fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med grädden och äggulor. Smaksätt med salt, peppar och dragon. Lägg en klick färs på varje lövbiff. Vik ihop som ett paket och fäst med tandpetare. Stek biffarna i smör i en stekpanna några minuter på varje sida. Tag upp dem.
  2. Finhacka och fräs löken i lite smör. Strö över mjölet, rör om och späd med buljong och grädde. Koka upp och smaksätt med dragon, soja och konjak.
  3. Lägg köttpaketen i såsen och låt dem koka i några minuter tills de är knappt genomstekta.
  4. Servera med pressad potatis och kokta grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Guber 11 september 2008

    Mycket gott! Uppskattades av både stora o små. Tänk att en liten konjaksskvätt gör såsen så god! Tack för detta recept det gör jag flera gånger!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.