Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsfylld paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Snabbt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela paprikorna på mitten kärna ur dom. Skala och finhacka löken. Häll ströbröd i grädden och låt stå i några minuter. Blanda i löken, ägg,muskot,paprika pulver,salt och peppar samt grädden med ströbrödet. Rör ihop smeten.
  2. Dela upp färsen i 4 lika delar och lägg en del i var paprika halva. lägg en klick med Margarin eller smör på toppen av varje paprika. Sätt in i ugnen på över undervärme 180 grader i 40 min.
  3. Serveras med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.