Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsfyllda crépes

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mättande crépes med fyllnig av svamp och köttfärs.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Häll upp vetemjöl och salt i en bunke och tillsätt ca hälften av mjölken och vispa till en jämn smet. Tillsätt lätt vispade ägg och resterande mjölk i smeten. Smält smör ( olja ) och blanda ner. Stek pannkakorna och stapla dem ovanpå varandra. Stek färsen grynig tillsammans med purjolök och tillsätt champinjonerna. ( Annan svamp går också bra ). Krydda väl med salt och peppar. Rör ner tomathacket , örter och grädde. Låt alltsammans puttra ihop till en röra. Fördela fyllningen på pannkakorna och rulla ihop. Lägg dem på ett ugnsfast fat och strö över ost och klyftade tomater. Gratinera högst upp i ugnen 10-50 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.