Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsgryta Bourguignon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Klassiska Bourguignon, men med färs i stället för grytbitar.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och finhacka den gula löken.Skölj champinjonerna. Koka upp smålökarna i lite vatten. skala lökarna. Bryn köttfärsen i smör i en stekpanna. Lägg över i en gryta. Fräs lökhack, champinjoner och smålökar. Lägg över i grytan. Vispa ur pannan med lite vin. Smaksätt med tomatpure, timjan, lagerblad, salt, peppar och vitlök. Späd med mera vin. Låt grytan koka ca 5 min. Strö över persilja och servera med kokt pasta

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.