Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsgryta med ädelost

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Ädelost och bacon i, mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär baconet i små skivor, skiva purjon och hacka löken. Stek detta tillsammans med svampen. Bryn färsen. Lägg över alltsammans i en gryta. Vispa ur pannan med litte grädde som får koka ihop med tärningen. Slå över i grytan. Riv osten direkt i grytan.
  2. Slå på resten av grädden. Krydda med salt, peppar och soja samt ev. curry. Låt puttra 5-10 minuter eller tills osten är helt smält. Servera med ris och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.