Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsgryta med ingefära

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Så ljuvligt god maträtt, lättlagad och klar på en halvtimme! Går självklart bra att ta någon annan färs men eftersom jag är student valde jag det billigare alternativet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att hacka löken och paprikan. Riv moroten på den större sidan av ett rivjärn och riv ingefäran på den mindre sidan, dela champinjonerna.
  2. Bryn färsen tills vattnet försvunnit. Bryn löken och paprikan tills de blivit mjuka men inte fått någon märkbar färg.
  3. Blanda alla ingredienser i en gryta och låt koka upp, sjud sedan under lock i 5-15 min.
  4. Servera med ris och gärna någon färsk sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.