Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsgryta med skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färsgryta med skinka

Ingredienser

Instruktioner

Bryn skina och färs var för sig i lite av oljan i en stekpanna. Flytta över till en gryta. Fräs lökhacket i resten av oljan på svag värme tillsammans med curry och kardemumma. Lägg över i grytan. Tillsätt tomatpuré, salt, buljong och hälften av youghurten. Rör om. Låt grytan sjuda under lock en stund. Tillsätt paprikahacket, låt sjuda utan lock ca 10 minuter. Rör ned resten av youghurten. Servera med kokt ris, bröd och tillbehör i skålar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.