Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsiga Jakob

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En variant på flygande Jakob som också är jättegod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn:250 grader. Stek köttfärsen med lök, salt och peppar.
  2. Bred ut färsen på det kokta riset i en eldfast form. Klyv bananerna och lägg över färsen, strö över jordnötterna.
  3. Vispa gädde, ej för hårt och vänd ner chili och curry. Bred ut den fluffiga blandningen över köttfärsen. Gratinera i ca 15 minuter eller tills rätten är genomvarm och har fått fin färg. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.