Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsk pasta med grönsaksfräs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grön, nyttig vardagspasta. 435 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Skölj och tärna zucchini, aubergine och paprika smått. Skölj, kärna ur och finhacka chilifrukten. Plocka och strimla persiljabladen. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Fräs zucchini, aubergine, paprika och chili i olja ca 5 minuter på medelvärme. Salta och peppra.
  3. Tillsätt den kokta, avrunna pastan till fräset. Strö över pinjenötter och persilja. Servera med riven parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.