Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsk pasta med räkor och ruccola

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt, enkelt, gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina och skala räkor. Sätt på vatten och låt pastan koka enligt beskrivning. Skala och skiva löken tunt. Pressa vitlöken och hacka chilin så tunt som möjligt. Fräs lök, vitlök och chili i hög värme i kastrull med olivoljan tills löken blir genomskinlig. Sänk värmen och tillsätt cream fraiche. Droppa i några droppar citron. Häll i räkorna och rör om, tillsätt salt och peppar. Ta av kastrullen från plattan.
  2. Dela körsbärstomaterna. Blanda pastan och räkröran varsamt. Tillsätt tomaterna och servera, toppa med ruccola.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.