Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsk rödbetssallad

(1 kommentar)  
Skriv ut

Härlig förrätt eller till buffèn.

Ingredienser

Instruktioner

1. Skölj, skala och skär rödbetorna i klyftor. Lägg dem i en ugnsform, ringla över lite olivolja och timjan. Tillaga i ugn 200 grader ca 30 min. 2. Rosta solros-/pumpakärnorna i en torr stekpanna. 3. Skölj ruccolan och lägg den på ett stort fat. Lägg på de ugnsstekta rödbetorna. Smula över fetaosten. Hacka persiljan och strö över. Ringla över honung och olivolja. Strö över de rostade solros-/pumpakärnorna. Krydda med flingsalt och peppar från kvarn.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tommyannaleiaville 22 oktober 2009

    Kanon god förrätt som uppskattades av både liten och stor!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.