Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsk tomatsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En frisk och len sås med mycket smak. Välj gärna plommontomater för en fylligare sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär tomaterna i bitar. Skala och hacka lök och vitlök.
  2. Fräs löken i smör och rapsolja i en kastrull. Rör i tomater, vatten, buljongtärning, peppar och honung. Låt såsen koka utan lock ca 10 min.
  3. Hacka basilikan och rör ner den i såsen. Smaka av med salt. Blanda ner grädden.
  4. Servera till färsk pasta och toppa med den rivna osten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.