Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsk tonfisksallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färsk tonfisk, snabbt grillad passar i sallad och är värd att leta efter. Men, får du inte tag på tonfisk, gör salladen med lax istället.

Ingredienser

Instruktioner

1. Skär tonfisken i ett par centimetertjocka skivor. Salta, peppra, pensla dem med rapsolja och grilla dem i 2–3 min per sida i het panna. 2. Halvera körsbärstomaterna, tunnskiva salladslöken och skiva champinjonerna. 3. Skölj salladsbladen i iskallt vatten, torka och riv dem i bitar. 4. Vispa ihop dressingen och sila därefter ifrån ingefärsraspet. 5. Dela tonfisken i bitar. Fördela salladsbladen på ett stort fat, lägg alla ingredienser däröver, ringla över dressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.