Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färska champinjoner med gräddfil o löjrom

 
Skriv ut

Det här är en busenkel ganska elegant förrätt som jag första gången åt på V-Dala nation i Uppsala under studenttiden. Går antagligen att variera lite men ville dela med mig av grundidén. Ser lyxigt ut.

Ingredienser

Instruktioner

  1. sköljda salladsblad läggs på förrättstallrik sedan sprider du ut fint skivade champinjoner lite solfjädersformat på detta , pressa citron över dom ringla eller lägg en sträng gräddfil på toppa med rommen ur kvarn mal du lite svartpeppar grovt dillqvist garnering för lyxigt utseende
  2. bjud en bit gott bröd till eller bara en rostad trekant

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.