Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färska morgonbullar

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Arbetet gör du dagen innan. De här bullarna gräddas på morgon. Sockerfria

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut jästen i kallt vatten. Tillsätt salt och mjöl. Degen ska vara något kladdig.
  2. Ställ degen att jäsa under bakduk i kylen under natten. Klicka ut degen på bakplåtspapper. Pensla med ägg och strö på solrosfrön. Grädda i 225 grader, ca 15 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.