Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färska vårrullar med kyckling och späda grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här receptet har jag länge velat prova, och det blev väldigt gott och lyckat. Jag kommer att göra dessa fler gånger. Godare än köpta vårrullar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingfiléerna i rapsoljan. Kyl och skär dem i strimlor.
  2. Skala och skär mangon i stavar. Dela salladslöken på längden. Dela och kärna ur gurkan, skär den i stavar. Skär av fästen på enokisvampen och dela svamparna från varandra.
  3. Blanda alla ingredienser till dipsåsen.
  4. Fukta rispapperen. Fyll varje ark med kycklingen och grönsakerna och rulla ihop, lämna ena änden av vårrullen öppen så att man ser fyllningen.
  5. Doppa vårrullarna i dipsåsen och ät genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.