Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskost

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Ingick i dottern Sofias studentbuffé. Vi bjöd på fläderbål och som tilltugg tunnbrödsrullar med lax, katrinplommon med bacon. Buffématen var rosmarinmarinerad fläskfilé, citrusinkokt lax, försommarpotatis, rostad grönsakssallad, färskost, och citron & jordgubbstårta. Kan förberedas dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

Häll yoghurt och crème fraiche i en kastrull. Ljumma mycket försiktigt, rör då och då - till max 37 grader. Låt rinna av i kaffefilter över natten. Finhacka vitlöken och fräs i lite smör om du vill mildra smaken. Smaksätt med salt, vitlök (inte för mycket), nymald peppar , gräslök och hackade örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.